Over ons

Missie

Corporate Sport Events verbindt zakelijk Nederland op een informele wijze door middel van sport, professioneel netwerken en entertainment. Niet voor niets hanteren wij met trots het motto “Meer dan alleen sport!”. Ons doel is om sport op een laagdrempelige manier te koppelen aan informeel netwerken en gezelligheid voor collega’s. Corporate Sports Events is het bedrijf dat de zakelijke competities Lentecompetitie, Zomercompetitie en Herfstcompetitie bedrijfshockey en bedrijfsvoetbal organiseert.

Visie

Sporten is gezond en sporten met collega’s beïnvloedt op een positieve manier de gezondheid van werknemers; zowel fysiek als mentaal. Teams uit een professionele doelgroep zorgen voor een andere sfeer zowel op als naast het veld dan een reguliere competitie. Daarom gebruiken we sport als de ‘kapstok’ in onze core business en hangen we daaromheen een tal van activiteiten. De algemene sfeer en setting (mede door de activiteiten zoals de pubquiz, proeverijen, BBQ en groot eindfeest) zorgen voor informeel netwerken en onze interactieve website ondersteunen professionele ontwikkeling.

Geschiedenis

De Zomercompetitie begon in 2007 als eenmalig voetbalevenement met teams van bedrijven uit het financiële hart van Amsterdam: AFC op de Zuidas.De eerste deelnemers waren o.a. Kennedy van der Laan, Stibbe, ING en Kempen & Co. In eerste instantie was het evenement niet bedoeld als een jaarlijks terugkerende voetbalcompetitie voor bedrijven. Echter, het enthousiasme van de bedrijven en de vraag om het nogmaals te doen bleek zo groot, dat de Zomercompetitie sindsdien is gegroeid naar 2 sporten (bedrijfsvoetbal & bedrijfshockey), tijdens 3 seizoenen (de Lente-, Zomer- en Herfstcompetitie), in 5 steden (Amsterdam (2007), Eindhoven (2023), Rotterdam (2017) en Utrecht (2016)) met zo’n 300 deelnemende teams!

ZOMERCOMPETITIE