Interesseformulier

De inschrijving voor de ZOMERCOMPETITIE 2024 gaat bijna van start. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Vul dan het formulier in en we zorgen dat je op de hoogte blijft.

Contactgegevens

Kies je competitie

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan [email protected]

Kosten per competitie

Amsterdam hockey€ 1495
Amsterdam voetbal€ 1495
Amsterdam Women Only voetbal€ 1495
Rotterdam hockey€ 1195
Rotterdam voetbal€ 1195
Utrecht hockey€ 1195
Utrecht voetbal€ 1195

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het prijspeil van de ZOMERCOMPETITIE 2023

Extra Services

Je kunt ook kiezen voor een aantal extra services om je deelname aan de ZOMERCOMPETITIE nog waardevoller en makkelijker te maken:

Gepersonaliseerde aftermovie door 123film

Willen jullie deze zomer jullie prestaties op én naast het veld met het hele bedrijf delen?! In samenwerking met onze videopartner 123film bieden wij een gepersonaliseerde aftermovie aan. Jullie gepersonaliseerde aftermovie van 1-2 minuten bestaat uit jullie bedrijfslogo, actiebeelden op het veld, sfeerbeelden naast het veld, beelden van de Zomercompetitie, een quote van jullie aanvoerder en een quote van jullie topscorer/sterspeler.

De kosten voor een gepersonaliseerde aftermovie bedragen €495 (ex. btw) per team.

123film

Wasservice via Dobbi

Geen zin om na elke wedstrijd met een tas vol met tenues naar huis te gaan en zelf de was te doen? Maak dan gebruik van de wasservice op de ZOMERCOMPETITIE! Je krijgt van ons een wastas waar je je tenues in kan doen en die lever je na elke wedstrijd in bij de organisatie. Wij zorgen er dan voor dat jullie tenues gewassen zijn en klaar staan voor de volgende wedstrijd.

Kosten: €249 (ex. btw) per team.

Dobbi