Corporate Sports Events

Een sportieve make-over!

We hebben groot nieuws om met jullie te delen en in dit artikel wordt dat uitgelegd! Hierin wordt uitgelegd waarom wij voortaan door het leven zullen gaan als Corporate Sports Events (CSE). Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Waarom wij onze naam veranderen?

Zoals hierboven benoemd veranderen wij onze naam op alle sociale media kanalen van ZOMERCOMPETITIE naar Corporate Sports Events! Dit is een geweldige stap vooruit, want het stelt ons in staat om al onze content op één plek te verzamelen, zodat jullie geen enkel hoogtepunt hoeven te missen. Dit stelt ons in staat om het gehele jaar door relevante content te plaatsen. Op onze kanalen zal je alle content vinden rondom de activiteiten die wij uitvoeren. Denk daarbij aan de ZOMERCOMPETITIE, LENTECOMPETITIE & HERFSTCOMPETITIE voor hockey en voetbal. Maar ook al de nieuwe competities die nog komen gaan. 

Sport events organiseren

Maar dat is nog niet alles! We zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we ons ook gaan toeleggen op sport events. We zijn er ook om jullie te helpen bij het realiseren van al jullie sportieve activiteiten op en rondom het werk. Dus als je ooit een sportevenement wilt organiseren en je hebt geen idee waar te beginnen, staan wij klaar om je te begeleiden en te inspireren.

 

We kunnen niet wachten om deze nieuwe hoofdstukken met jullie te delen en om samen geweldige sportevenementen te creëren. Blijf op de hoogte voor meer updates en vergeet niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!

 

Volg jij ons al?

Wij willen met ons nieuwe kanaal alle competities samen brengen. Maar niet alleen de competities, ook de deelnemers. Dus heb jij deelgenomen of wil je graag deelnemen, sluit je dan aan bij onze familie!

 

Meer weten?

We snappen dat je nog vragen of misschien al een verzoek hebt. Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je verder!