Aftermovie ZOMERCOMPETITIE 2023

Herbeleef de Magie van de Deloitte ZOMERCOMPETITIE 2023!

Wil je een glimp opvangen van de onvergetelijke sfeer van de Deloitte ZOMERCOMPETITIE 2023? Neem dan zeker een kijkje naar onze aftermovie! Deze video neemt je mee op reis door de hoogtepunten van de Deloitte ZOMERCOMPETITIE.

Aftermovie Deloitte ZOMERCOMPETITIE

In de aftermovie zie je niet alleen hoe teams strijden op het veld, maar ook de opwinding en gezelligheid die het evenement kenmerken. Het gelach, de vreugde en de saamhorigheid zijn voelbaar, en het is duidelijk te zien dat de Deloitte ZOMERCOMPETITIE meer is dan alleen een sportevenement. Het is het unieke netwerk evenement met sport als kapstok.

En goed nieuws voor de liefhebbers in Breda en Eindhoven: dit jaar breiden we uit naar deze steden, waardoor nog meer mensen de kans krijgen om deel te nemen aan deze unieke ervaring. Dus bereid je voor op een zomer vol plezier!

Mis deze kans niet om de Deloitte ZOMERCOMPETITIE -familie te vergezellen en deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring. Bekijk de aftermovie van 2023 en laat je inspireren door de magie van de Deloitte ZOMERCOMPETITIE!

Inschrijven ZOMERCOMPETITIE

Zin om ook deel te nemen aan de ZOMERCOMPETITIE 2024? Je kunt je team nu inschrijven!

Aftermovie Zomercompetitie 2023