Extra services

Je kunt ook kiezen voor een aantal extra services om je deelname aan de ZOMERCOMPETITIE nog waardevoller en makkelijker te maken. Je kan dit aangeven in het inschrijfformulier.

Mocht je je team al hebben ingeschreven en wil je toch van een extra service gebruik maken? Mail ons dan op [email protected].

Gepersonaliseerde aftermovie door 123film

Willen jullie deze zomer jullie prestaties op én naast het veld met het hele bedrijf delen?!

In samenwerking met onze videopartner 123film bieden wij een gepersonaliseerde aftermovie aan. Jullie gepersonaliseerde aftermovie van 1-2 minuten bestaat uit jullie bedrijfslogo, actiebeelden op het veld, sfeerbeelden naast het veld, beelden van de Zomercompetitie, een quote van jullie aanvoerder en een quote van jullie topscorer/sterspeler.

De kosten voor een gepersonaliseerde aftermovie bedragen €495 (ex. btw) per team.

123film
Dobbi

Wasservice via Dobbi

Geen zin om na elke wedstrijd met een tas vol met tenues naar huis te gaan en zelf de was te doen? Maak dan gebruik van de wasservice op de ZOMERCOMPETITIE!

Je krijgt van ons een wastas waar je je tenues in kan doen en die lever je na elke wedstrijd in bij de organisatie. Wij zorgen er dan voor dat jullie tenues gewassen zijn en klaar staan voor de volgende wedstrijd.

Kosten: €249 (ex. btw) per team.

Let op: de wasservice is voorlopig alleen verkrijgbaar bij ZOMERCOMPETITIE voetbal en Women Only in Amsterdam